Legatza Ondarroar erara

Osagaiak:

  • Ondarroako legatz takoa, 8 cm-koa
  • 3 Baratsuri ale
  • Oliba olio birjina 100 ml
  • Perrexil pixka bat
  • 50 gramo Gurin Limoi 1
  • Gatz pixka bat

 

Elaborazioa:

Legatz zatia moztu, gatzez eta oliba-olioz igurtzi eta plantxan jartzen da, 7 minutu inguru alde bakoitzetik, bi zatiak urreztatu arte. Ondoren, errefrijitua prestatzen da; horretarako, oliba-olioa botatzen dugu zartagin batean, baratxuria urreztatzen dugu, gurina gehitzen diogu, limoi- zorrotada bat eta perrexila. Legatza bere puntuan dagoenean, platerera ateratzen dugu, bizkar hezurra kentzen zaio eta errefrijitua gehitzen zaio. Une honetan, errezeta bukatuta dago eta legatza jateko prest dago.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para obtener información estadística. Al continuar navegando acepta esta Política de cookies.

ACEPTAR