LOLIN BOLI

Osagaiak 

Ondarroako legatza 50 gr 

Hostore masa 50 gr 

Koilarakada 1 bexamel espinakekin 

Koilarakada 1 pikillo saltsa 

Gatz pixka bat 

Olio eta perrexil txorrotadatxo bat (Apaingarri gisa) 

 

Elaborazioa 

Hostore orea karratutan mozten dugu, masaren erdian bexamela espinakekin jartzen diogu, gainean legatz zati bat jartzen diogu azalik gabe eta gatza eta olioa botatzen dizkiogu, bola forma ematen diogu eta olio berotan frijitzen dugu, atera ostean eta ondo lehortzen dugu olioa kentzeko. Platerean aurkezteko orduan, lehenik pikillo saltsa geruza bat jarriko dugu plateraren gainean, ondoren bola jarriko dugu eta amaitzeko olio txorrotadatxo bat botako diogu perrexilarekin.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para obtener información estadística. Al continuar navegando acepta esta Política de cookies.

ACEPTAR